Před sprejery si nemůžete být nikdy jistí. Přes noc vám počmárají zeď, zničí garáž a poškodí novou fasádu. Anebo pomalují třeba most. Jak ale graffiti odstranit, když je vysoko a na velké ploše? Sami to zvládnete jen těžko.

Když se ráno probudíte a zjistíte, že máte pomalovaný plot nebo dokonce fasádu domu, je to šok. Co si počít s nepěknými čmáranicemi, které hyzdí váš domov? Půjdou vůbec přemalovat? Bohužel, někdy na to vaše síly stačit nebudou, a proto je potřeba přivolat si na pomoc profesionály. A to zvlášť pokud je graffiti vysoko.

Odstranění a ochrana

V takových případech můžete kontaktovat společnost Výškový servis CZ, která vám pomůže, ať bydlíte kdekoliv. Odstraňování graffiti provádí jak ve výškách, tak i ze země. A k dispozici má řadu metod – parní čištění, odstraňování suchým ledem nebo mechanickými metodami, tryskové, horkovodní či tlakové smývání graffiti. Ať už je vaše fasáda či jiná část domu požkozena sprejem, fixou nebo třeba leptáním, Výškový servis CZ si s tím poradí. A nejen, že nápis smyje, pomůže vám i do budoucna. Samozřejmostí jsou totiž i speciální anti-graffiti nátěry vhodné pro všechny povrchy a následná dlouhodobá ochrana fasády před graffiti.

Čištění i pod povrchem

Pokud byste se do odstraňování graffiti pustili sami, nejspíš i pod novým nátěrem budou prosvírat jakési stíny a obrysy nepěkné čmáranice. A když použijete brutálnější metody, můžete si snadno poškodit fasádu. S pomocí odborníků se vám to ale stát nemůže. Dokáží sprejerské malůvky odstranit z jakýchkoliv povrchů a nezůstane po nich jediný stín. Zbaví vás i zbytků barev vsáklých do podkladů, a to aniž by došlo k poškození fasády. Vše se přitom řídí bezpečnostními směrnicemi a firma vám zajistí kompletní servis od A do Z. Je možné i aplikovat preventivní anti-graffiti nátěr s až šestiletou zárukou. A co je nejlepší? Pomoci se dovoláte kdykoliv, protože servis funguje nonstop – a otravné čmáranice se zbavíte už do 24 hodin.