V bytovém domě může mezi nájemníky nebo majiteli bytů nastat spousta neshod. A jedním z důvodů může být údržba společných prostor. Kdo bude tentokrát vytírat chodbu? Kdo zašpinil výtah nebo schodiště? A kdo má uklízet a přesto se mu do toho nechce? Řešením je najmutí profesionální firmy, která se o tohle všechno postará.

Ať už jde o bytové družstvo, společenství vlastníků nebo jen o jednotlivé nájemníky – vždy je třeba, aby se někdo staral o čištění společných prostor. Ale většina lidí se k tomu příliš nemá – nechtějí uklízet po cizích nebo opravovat něco, co rozbili jiní. Proto si většina domů najímá firmu, která všechny tyto služby automaticky zajistí – opraví, vyčistí, uklidí, pomůže. Vše v jednom, jednoduše a rychle, v noci i o víkendech. A takové služby nabízí i Facility Special Services®.

Chodby i schodiště

Společnost Facility Special Services® se specializuje nejen na údržbu společných prostor, ale i celých objektů. Poskytuje havarijní služby, výškové práce i renovace prostor a povrchů. Obyvatelé domu se na ni zkrátka mohou obrátit kdykoliv a s jakýmkoliv problémem, a to dvacet čtyři hodin denně. Běžně ji ale domy a objekty využívají hlavně na úklidové služby. Nabízí totiž i čištění schodišť a chodeb a všech společných prostor. A taková údržba schodišť bývá tak nevděčnou prací, že si na ni nájemníci většinou raději opravdu najmou firmu, než aby se s tím trápili sami.

Vše v jednom

A co je nejlepší, když si pro svůj dům objednáte služby Facility Special Services®? Tato společnost spolupracuje s dalšími, které se zaobírají jak opravářskými a rekonstrukčními pracemi v interiérech, tak úklidem. Kdykoliv je cokoliv potřeba, společnost to dokáže zajistit ve velmi krátkém čase. A možná i proto už má tolik spokojených klientů, kteří si bez ní už bezproblémový chod svého domu neumějí představit.