Z hlediska čištění nelze říci, že by mělo probíhat pouze uvnitř budovy, ale i její fasáda často potřebuje zcela nový vzhled. A tou nejjednodušší možností, jak toho docílit, je samozřejmě kvalitní čištění a impregnace fasád. A to pomocí nanotechnologií, přičemž budou využity metody jako Nanoprofesional, nebo efektivní postupy odstraňování zeleně, které nesou název Twister Professional™a Mosmatic Professional™. Samozřejmě všechny tyto jsou běžné u profesionálů, kteří se tak postarají o tom, aby čištění a impregnace fasád splnila svůj účel, a jakýkoliv objekt tak vypadal opět jako nový.

Všechny nečistoty musí pryč

Kombinace všech těchto metod samozřejmě zajistí dokonalé odstranění všech problémů s estetikou fasády. A to ať už se jedná o mech, rez, či nečistoty z okolního prostředí nebo ovzduší. Vše totiž lze technikou kombinující speciální a přitom ekologicky šetrné přípravky odstranit. A co více, v budoucnu již nebude daná fasáda tak náchylná, a to díky technologiím jako je nano impregnace, nebo hydrofobizace. A to nejenom na svém povrchu, ale tento postup bude proveden skutečně do hloubky, čímž se tak řeší samotná příčina daného problému nevzhledných fasád. A tak čištění a impregnace fasád splní stoprocentně svůj účel.

Čištění svépomocí je velké riziko

Nejsou to ale pouze použité technologie nebo přípravky, ale také špičková lezecká technika, kterou mají profesionálové k dispozici. V tomto ohledu je tak důležitá nejenom jejich, ale samozřejmě i vaše bezpečnost, a to pokud byste se do čištění a impregnace fasád pustili sami. Navíc vámi použitá metoda by mohla být maximálně méně výkonná Wapka, která má oproti výše zmíněným postupům daleko menší tlak. A to samozřejmě znamená mnohem nižší účinnost. Nehledě na řadu náročných postupů, které je třeba ve vysoké výšce vykonat. A díky špičkové práci profesionálů bude výsledek nejenom okamžitý, ale samozřejmě také dlouhodobý.